Пътничка от лек автомобил е пострадала при катастрофа, възникнала на кръстовище,

...
Пътничка от лек автомобил е пострадала при катастрофа, възникнала на кръстовище,
Коментари Харесай

Жена е пострадала при катастрофа във Вършец

Пътничка от лек автомобил е потърпевша при злополука , възникнала на кръстовище , сред два автомобила във Вършец, оповестиха от полицията.

Около 11:20 часа в събота на кръстовището сред ул. „ Тодорини кукли “ и бул. „ България “, 46-годишен локален лидер при ръководство на лекия си автомобил „ Линкъл Навигатор “ с румънска регистрация, е блъснал движещия се по бул. „ България “ /път с предимство/ лек автомобил „ Рено Сценик “, благосъстоятелност и ръководен от 49-годишна жителка на курортния град.

Вследствие на удара били нанесени вреди и по двата автомобила, както и телесна щета на 46-годишна пътничка от Враца, возеща се в първия автомобил. На място дошъл екип на ЦСМП-Вършец, който е направил обзор и е транспортирал потърпевшата до МБАЛ-Монтана , с данни за комоцио и контузия на шийни прешлени, без заплаха за живота.

На двамата водачи са били направени проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като резултатите са негативни .

По случая е осъществен оглед на местопроизшествието и формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1 „ б “ вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР